Google+

Over Djuzz

Djuzz is een jong en creatief bedrijf dat staat voor een vlotte pen en heldere, doelgroepgerichte en doeltreffende communicatiediensten.

Lisanne Ranzijn is de drijvende kracht achter Djuzz tekst & communicatieDjuzz is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is opgericht door Lisanne Ranzijn, afgestudeerd in Communicatie- en Informatiewetenschappen en Theoretische Taalwetenschap. Zij is gestart met Djuzz, doordat zij geïnspireerd raakte door de rijzende sterren van haar ondernemende vrienden. Als fanatiek taalpersoon die verzot is op lezen en schrijven, is het dan ook een genoegen om anderen te kunnen helpen bij het verkrijgen van de beste teksten.

Djuzz zorgt ervoor dat jij je kunt richten op jouw core business

Djuzz is gespecialiseerd in diverse tekst- en communicatiediensten voor de IT. Laat mij gerust jouw (SEO) webteksten schrijven of andere technische artikelen verzorgen. Ook voor het schrijven, uitwerken of optimaliseren van projectdocumentatie (functioneel ontwerp, aanbestedingsinschrijving) ben je bij mij aan het juiste adres.

Als jij je wilt kunnen bezighouden met jouw core business, zonder je op zaken als teksten of marketingmaterialen te hoeven richten, dan ben ik jouw ideale partner op dat gebied. Door jouw teksten te laten optimaliseren óf schrijven door Djuzz, kun jij je richten op waar jij in uitblinkt, terwijl ik je faciliteer en zorg voor fijn leesbare en begrijpelijke teksten, die volledig op jouw doelgroep zijn aangepast.

De beste service tegen een scherpe prijs

Doordat ik werkzaam ben als zelfstandig professional betaal je voor mij geen hoofdprijzen, maar krijg je wel de de beste service: flexibele inzetbaarheid, goede bereikbaarheid, snelle oplevering, duidelijke afspraken.

KVK: 57890021

Button Mail Mij of bel