Google+

Klanten over Djuzz

 Lees hier wat mijn klanten over mij zeggen

Lisanne, je hebt ons uitstekend geholpen met het herschrijven van de teksten op onze website. Onze vindbaarheid op internet zal hiermee zeker worden verbeterd! Bedankt voor je snelle service!

Je hebt ons geweldig geholpen met de documentatie voor onze inschrijving op een aanbesteding. Super gedaan en bedankt voor je nauwkeurigheid!

Alex de LandgraafMaykin Media

Djuzz heeft voor ons vrijwel alle onderdelen op het gebied van marketing en communicatie onder haar hoede genomen. Van huisstijl en brochures tot beursmateriaal. Wij zijn super tevreden met Lisanne als helpende hand op dit gebied!

Arjen de LandgraafBRI

Djuzz is voor mij de ideale partner om online content op websites te creëren, te controleren en te herschrijven. Met oog voor detail en SEO-kennis weet ik dat het altijd goed komt, elke opdracht weer.

Lisanne heeft mij fantastisch geholpen bij de creatie van de webteksten van Veiligthuis.nu! Een scherpe blik en een vlotte pen hebben de webteksten naar een hoger niveau getild. Bedankt!

Lisanne heeft mijn CV, dat drastisch aan een facelift toe was, een fantastische metamorfose gegeven. Nu is mijn CV heel representatief en hoop ik ondanks dat ik 50+ ben op gesprekken te worden uitgenodigd.

Monique

Lisanne heeft mijn CV flink verbeterd en mij geholpen bij mijn sollicitatie. Mede dankzij mijn vernieuwde en efficiëntere CV ben ik eindelijk uitgenodigd op gesprek én heb ik een baan gekregen! Hartstikke bedankt!

Marieke

Bedankt voor je snelle service en goede hulp! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe teksten. We zullen zeker weer een beroep op je doen.